i want you to want me

just nu är det reklam för att åka utomlands. jag skulle kunna döda för att lämna sverige. värme. tänk att ligga på en strand och lukta sol och havsvatten. jag måste göra nåt åt det.
danne och ossy gick kalas idag. jag är nog kär i dem allihop. jag skulle kunna spendera flera timmar och bara klappa på dem. eller bara titta. de är så vackra.

is there somebody who still belives in love?

nu ligger jag i sängen i mitt rum för sista gången. och det suger. för jag gillar att bo här. imorrn flyttar jag. och mamma och viccan. och veckan efter flyttar pappa. jag tycker inte om att flytta. jag hatar att packa, rensa, sortera och tappa bort saker. jag vill inte vara med. jag blir som ett litet barn och vill bara sätta mig ner och gråta.
men danne gjorde mig glad idag i alla fall. han gick hur fint som helst och travade och galopperade i normalt tempo! han är underbar den där lilla hästen.
nu är det sovdags för de kommer 7 imorrnbitti och börjar flytta. grattis på mig.

without you i'm broken and lost

nu ligger jag i soffan och tittar på biggest loser. det fascinerar mig hur de verkligen kämpar på. jag orkar ju inte ens gå ut och gå. fast sen har ju inte jag en personlig tränare som tjatar på mig eller ett eget gym dit jag kan gå när jag vill. så jag ligger kvar i soffan. och önskar jag hade motivation till att motionera.
imorse kvittrade fåglarna utanför. det var lite mysigt för det var nästan som om det var vår. men det är det inte. det är snö i överdrivna mängder. och träden är frusna. och jag är inte alls sugen på att gå ut.
nu börjar biggest loser igen.

do you wanna make love to me

nu är jag hemma efter ett pass hos viccan. dagens offer var ozzy som är 174 cm stor. det betyder att han är 10 cm större än vad jag är. och han är busig! eller busig, han tycker inte riktigt om att jobba så då när man vill att han ska fatta galopp så hoppar han upp i luften och skjuter ur en ur sadeln. men det är kul. åh, vad kul det är att rida! jag har saknat den här typen av ridning, att sitta i ridhuset och trimma. deras katt eddy har för övrigt ätit upp mig, jag får nog skylla mig själv för jag lät honom äta på mig. så nu ser jag mer emo ut än vanligt med tanke på alla rivsår.
jag ska ut en sväng imorrn med, ska bli kalaskul!
nu ska jag fortsätta mitt ätande av bananasprengjur och sen bege mig mot sängen. imorrn är det lite mer packning som gäller och sen ska jag nog springa en sväng på stan.

i've heard of a girl

nu har jag skapat! jag har tappat bort mitt ritblock så det blev halsband istället. det funkar ju det också. jag blev faktiskt nöjd med dem. jag ska slänga upp en bild på dem någon gång när jag orkar lägga in bilder i datorn.
jag tror jag ska lägga mig i soffan och titta på en film eller nåt nu. jag skulle i och för sig gå på stan snart. men jag hinner nog ligga i soffan ett litet tag. jag har ju packat, fixat, byggt halsband och andra vettiga saker idag.
i kväll ska jag åka och rida igen! ska bli sjukt kul. jag har världens träningsvärk idag, men det är värt det.

i've told a lie and i'm telling lies

har precis varit och fikat med anna och hennes syster sara. mysigt värre. nu sitter jag i soffan, äter en sallad från paus och tittar på tv. skulle åkt till stockholm ikväll men det blir på söndag istället. jag har rätt mycket att fixa med inför flyttarna.
ikväll ska jag åka och rida. det ska bli tokkul. jag har inte ridit "häst" på 5 månader så det ska bli lite spännande. jag kommer nog försöka tölta dem och det kommer de inte gilla. men det löser sig! åh, jag är sådär larvigt lycklig som jag bara blir av hästar. hästar är min drog. de är beroendeframkallande.
jag insåg dock att jag inte har nån vinterjacka. jag måste nog åka hem till pappa och hämta en om jag inte ska frysa ihjäl på hästryggen. fånleendet är enormt.

i can like the inside of your thigh.

jag har så många måsten. saker som jag egentligen inte måste göra, bara borde. jag tänkte åka till stockholm imorrn. men jag åker nästa vecka. jag hinner inte. både mamma och pappa ska flytta. och jag har tre rum. det blir rätt mycket saker. jag kom fram till en sak igår. det här är gång nummer 5 och 6 som jag flyttar. om man inte räknar med island. för då är det 6 och 7. det är väldigt många gånger för att vara 20 känns det som om det är rätt många gånger. jag som inte ens tycker om att flytta. jag blir grinig och lättirriterad. alla saker försvinner. och man hittar dem igen efter ett halvår.
ja så kan det vara. nu borde jag klä på mig. jag ska fika med anna. och jag har fortfarande bara fått på mig trosor. det är inte riktigt rätt. så nu peppar jag mig själv att orka klä på mig. men jag vet inte vad jag vill ha på mig. och allt är nerpackat. måla naglarna borde jag göra också.

du om nån borde förstå att man inte gör såhär mot mig

det blev inget ridande idag. det är mörkt och kallt och jag fick lite förhinder så jag åker ut i helgen istället. det blir bra. imorrn tänkte jag åka till stockholm. men vi får se hur det blir.
jag har umgåtts med anna för övrigt. det har jag inte gjort på hundra år känns det som. i alla fall inte på 5 månader. det är lång tid. jag har saknat henne. hon förstår mig. hon vet vad jag menar.
vem behöver ha killar när man har henrik som omfamnar en i varje steg man går?

boys like us don't shine so bright

nu sitter jag här med strumpor i neonfärger. det var det närmaste förlora mig i färg jag kom. jag vet inte vad jag vill skapa. jag vill bara skapa något. men allt ligger i kartonger. och har man inget material kan man inte skapa. jag har lite stenar, tuschpennor och papper. men det är inte det jag vill. jag vet inte vad jag vill.
det finns så mycket saker jag borde göra. men inget känns lockande. det som känns mest lockande är sova. och vad får jag ut av det? inte så vidare värst jättemycket. ja, jag ska väl sova lite och sen ta mig samman och göra något. äta kanske är bra. jag har hört att man ska må bättre då.
för övrigt kanske jag ska åka och rida ikväll. det vore trevligt. jag har ju inte ridit på lite mer än en vecka och jag börjar få abstinens.

ja vad ska det bli av mig

ja det är frågan vi alla ställer oss. troligtvis ingenting ikväll. och inte imorrn. men dagen efter det kanske. då kanske jag blir nåt. jag vet inte vad än. men jag tror nog det kan bli bra.
för övrigt kan jag inte sova. precis som alltid annars. vad gör jag vaken halv ett en söndagnatt? vad tjänar det till? och nej, jag behöver inte mer tid till att tänka över livet. jag har så mycket tid om dagarna. så mycket tid att det faktiskt är för mycket.
jag ska nog skriva en bok. eller rita en teckning. eller skapa något. typ vad som helst. bara för att slippa tänka. jag vill förlora mig i färger, former och material. och jag vill inte hitta tillbaka förens jag vet vad jag vill. jag vill bo i ett hav av färger. eller på island. eller någon annanstans. bara inte här.

RSS 2.0