guess who's gonna get some tonight

nu ligger jag här i min säng. precis som alla andra kvällar. jag är tråkig. men det är okej. det finns inte så mycket att göra här än ligga i sängen. jag lyssnar på moneybrother. jag tror jag är kär. han sprider en fin varm känsla inom mig. och den känslan är trevlig.
idag har det snöat hela dagen. det är mysigt så länge man inte rider dagstur. har man dagstur resulterar det i dubbla långkalsonger och overall. sen när jag kom hem var det bara jag jennifer kvar ute så vi mockade skit och pratade om livet. mysigt värre.
nu ska jag nog sova lite eller nåt. det är det enda som finns att göra.

M-I-S-S-M-E all you want, you're gonna wait awhile

jag är sjuk. det är inte kul. jag har enbart lämnat sängen för att tvätta idag. jag har fått en ny träningshäst. hon heter Þöll. men hon kallas mósa, vilket känns lite lättare. så nu har jag tre hästar igen. även om ýrkill är skadad och ska åka hem när han blir frisk. det suger, för jag tror jag är lite kär i honom. jag är nog kär i alla hästar i och för sig. alla har sin egen charm.
jag vet vad jag ska göra med mitt liv nu. det känns bra. och island kommer nog finnas med i den planen. för island är vackert. och jag kommer sakna det. massor. så mycket att det kommer göra ont tror jag.
och jag kommer sakna renée. hon åker hem på lördag. det blir inte alls bra.
nu ska jag sova. eller läsa. eller nåt annat spännande.

RSS 2.0