du ligger med nån annan tönt.

bra låt, bra låt.
jag har precis jagat häst i ljuset av stjärnorna. och även fast det var vackert var det irriterande. för jag tycker inte om att jaga hästar. speciellt inte när man typ inte ser dem.
nu ska jag sova. för jag har ont i huvudet.

don't break, don't break my heart and i won't break your heart shaped glasses

life is the strangest thing. and today it sucks.
imorgon är en annan dag och om den inte blir bra tänker jag lägga mig i min säng och tjura.
det är nämligen det enda rätta. idag har jag ätit ett helt paket kakor och ja, jag blev glad igen. vilket inte alls är bra, för det betyder att kakor är det enda som gör mig lycklig just nu. hur bra är det egentligen? i min värld är det nog inte bra alls.
sen känns det inte alls bra att jag har räknat ut hur mitt liv kommer bli när jag kommer hem. för det kommer inte alls bli bra. inte alls som jag vill. för världen är ond. och jag är liten. och förvirrad. och på alldeles för sank mark. minsta felsteg kommer få mig att sjunka som en sten. och det kommer ta tid att ta mig upp igen. jag är världsmästare på fina metaforer. och sen så är jag världsmästare på inlägg som får folk att vilja sparka på mig. inklusive mig själv. för jag ska vara glad, för jag bor på island. men det är jag inte.
jag är ju emo trots allt.

i'm sorry that i stole him when you wanted him so very bad.

livet är underligt. men det är väl så det ska vara. inget ska vara enkelt. och allt ska hända när man är på fel plats vid fel tid. eller så kanske allt är rätt. jag vet inte. jag är förvirrad i alla fall. som vanligt. jag är nog en förvirrad person över lag. men det är inte mitt fel. eller lite kanske.
men i vilket fall som helst har jag varit i reykjavik idag med praktikanten. det var riktigt trevligt att bara gå omkring utan att behöva känna att man var tvungen att vara trevlig. sen skickade jag ett paket till sverige med isländskt snus i, och så bad mannen på posten mig att skriva vad det var i paketet så jag skrev ner det som fanns i och alltså även tobaken. mannen tittade på lappen och sa sedan att den nog inte var lagligt att föra in tobak till sverige så han skrev godis på paketet istället. jag höll på att dö av skratt. så om jag åker fast för det så blir det jobbigt. men det blir ännu jobbigare om den som får paketet åker fast, för allt blir så väldigt pinsamt då. det löser sig förhoppningsvis.
nu ska jag få ihop min reseplan för min kära familj som kommer nästa fredag och sen sova lite!

it's just tears and rain

idag är jag ledig. det känns riktigt bra. jag ska ta med mig praktikanten till reykjavik och göra av med för mycket pengar på saker jag inte behöver. men man vet aldrig. den som har flest saker när man dör vinner. så då är det bäst att köra på för man vet aldrig när det kommer ett vulkanutbrott, jordbävning eller översvämning i det här landet.
nu måste jag verkligen gå upp. för jag måste till banken, dusch, snygga till mig och fixa innan 12. jävlar i havet.
ska försöka få upp lite bilder ikväll!
you shall not pass.

det går tusen av mig på en dig, men det finns inte tusen av mig

snart är det dags att sova. och inga bilder har jag laddat upp. jag är dålig. men det är okej. för jag jobbar jämt. snart kommer pappa, viccan och gammelfarfar. det ska bli helt underbart! jag saknar min käraste syster hysteriskt mycket. det ska bli fint att få pussa lite på henne!
idag har jag varit städerska. på riktigt. vad hände med mina storslagna planer om att bli nåt? de har uppenbarligen flytt. nedarns. jag har städat hotellrum hela långa dagen. det är tyvärr inte så kul, så jag höll på att somna. men sen fick jag gå ut och rida så då kändes allt bra. kría går som en klocka och ýrkill är bara ýrkill och det är mer än väl. jag önskar man hade en stor gård så man kunde samla på hästar. det kommer sen. nån gång,
nu ska jag sova för imorrn ska jag leka sagan om ringen.

early winter

jag är dålig på rubriker. jag är även dålig på att blogga. men nu ska jag bli bättre. rubrikerna kommer nog bara få vara låttexter. det är det enklaste. och det är så jag vill ha det just nu. enkelt.
island är helt underbart. jag har det oförskämt bra. jag inser det nog inte själv. för det är fantastiskt. och jag är kär. inte i en person. för killar finns inte här. jag är kär i island. i en häst. i allt. men mest i ýrkill och kría. det är mina träningshästar. men jag är kär i en hel hög hästar till. sånna där som gör en helt lycklig när man sätter sig på dem.
idag har jag faktiskt ridit ýkill själv ute på fälten. och om man inte pratat med mig på länge vet man att jag bara suttit på honom två gånger innan eftersom han inte är inriden än och att det är min uppgift att rida in honom. och han är fantastisk. jag måste bara komma ihåg det de dagarna när han inte känner för det.
andra saker som hänt här är att jag har varit på långtur. det är nog det bästa jag varit med om. typ. jag spenderade sju dagar på hästryggen. och jag fick se hekla, lagnajökull och andra fantastiska saker. och jag fick driva flock! jag älskar att driva flock. det är en sån enorm känsla att driva runt 100 hästar framför sig och få dem alla att gå som man vill. jag har även kommit fram till att jag älskar reykjavik. det är fint där. och mysigt.
just nu ska jag faktiskt sova. jag är ledig i morgon vilket är väldigt skönt. då ska jag försöka ladda upp lite bilder! och skriva lite mer.

RSS 2.0