dan före dan

imorrn flyttar jag. jag kan inte riktigt fatta det. just nu vill jag bara ha allt överstökat så jag bara kan åka. jag vill bara vara där och slippa allt annat. det stressar ihjäl mig att veta att allt inte är klart, att flyga och att bo någonstans där jag inte känner någon. samtidigt som allt det är skitkul. innerst inne vet jag att allt kommer bli skitbra, och jag är helt säker på att jag kommer älska det. men samtidigt så kryper det fram en liten oro inom mig som säger att det kommer gå åt helvete. men jag dödar den genom positivt tänkande och godis. jag tror godiset är det som funkar bäst. 

ikväll ska jag och viccan gå på bio och se year one. det ska bli mysigt att göra nåt en sista gång innan jag flyttar. vi brukar ju umgås rätt mycket så det känns lite hårt att inte träffas på aslänge. men det blir bra. allt blir bra som jag brukar säga.

nu ska jag packa ännu mer eftersom jag är sämst i världen på det. sen ska jag gömma mig så mamma inte hittar mer saker jag kan göra.


And people tell you you're pretty yeah

idag har jag inte gjort något jag ska. eller det beror på hur man ser på det hela. jag har hälsat på min gammelfarfar och fiskat abborre. jag fick bara en, vilket egentligen inte alls känns bra, eftersom jag är storfiskaren. idag var jag kantarellkvinnan istället. dock är fisk roligare än kantareller. 

imorrn ska jag packa tills jag ramlar ihop och dör och sen ska jag på bio med systeryster. det ska bli mysigt. på torsdag flyttar jag, vilket jag inte riktigt fattat än. fast jag är säker på att det blir bra. annars kommer jag helt enkelt hem. 

nu ska jag se en film och sedan sova lite. 

Packning

nu har jag packat ihop nästan hela mitt liv. inte hela, alla mina kläder hänger fortfarande kvar i garderoben. jag vill ta med mig allt, men det går inte. så det känns hårt att packa ner bara praktiska kläder. mina favoriter kommer nog få stanna hemma. det känns hårt. men de kommer ju hänga där om fem månader och då kan jag ju ha på mig dem även om jag troligtvis har införskaffat nya kläder då. 

ikväll ska jag till linköping och dricka vin med pontus och tobias. det ska bli mysigt. 

nu ska jag snygga till bloggen lite och sen springa min väg!

nytt liv, gammal blogg

nu har jag raderat allt i min gamla blogg. inte för att jag kommer sakna den, för den sög rätt bra. från och med nu kommer den här bloggen handla om island. för på torsdag flyttar jag till sagolandet. det skrämmer mig samtidigt som jag längtar som en tok. men det kommer bli bra, jag tror på det här!

nu ska jag börja packa, för det börjar nog bli dags. 

om man vill titta lite på mig en sista gång så kommer jag finnas på hugo imorrn, sen är det nog lite småkörigt för övrigt.

RSS 2.0